INTERIEUR | ONTWERP | REALISATIE | TURN-KEY

DID zijn wij


Expert in hospitality

Wij zijn DID interieurmakers, een interieurbouwbedrijf dat sterk is in interieurs voor de hospitality industrie. Van ontwerp tot productie en montage zijn wij uw partner. Dankzij tientallen jaren ervaring kunnen onze vakmensen u als de beste adviseren en leveren we de kwaliteit die u mag verwachten. 

 

Onze werkwijze  

Het proces start met het bespreken van uw wensen. We zijn benieuwd waar precies de behoefte ligt. Hierin denken we met u mee en geven we advies. Vervolgens ontwikkelt ons professionele ontwerpteam een plan binnen uw budget. Het ontwerp wordt in 3D gemaakt en vervolgens aan u gepresenteerd. Dankzij uw input, komen we samen tot het meest optimale plan. Wanneer er al een ontwerp is, kunnen wij ook enkel de uitvoering en montage voor u verzorgen. We maken vooraf altijd een financiële analyse en een begroting die duidelijk én haalbaar is. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

Onze projectleider is uw aanspreekpunt en begeleidt u gedurende het hele uitvoeringstraject. Als de planning en alle details helder zijn, wordt het ontwerp uitgewerkt en geproduceerd. We beschikken over een groot netwerk van samenwerkingspartners die ons helpen de klus te klaren. Hiermee besparen we u een duur en tijdrovend aanbestedingstraject. Aan het einde van de uitvoeringsfase vindt samen met u de oplevering plaats. Het resultaat is een kwaliteitsinterieur op maat dat tot in de allerkleinste details is uitgevoerd.


Bekijk hier welke bedrijven u voor gingen of neem contact met ons op.

 


 

Onze kernwaarden


Veiligheid

DID hecht erg veel waarde aan veiligheid op de werkvloer; we zijn dan ook een van de weinige interieurbouwbedrijven die twee sterren VCA gecertificeerd is. Ons personeel willen we een prettige werkcultuur bieden in een veilige en gezonde werkomgeving. Om de risico’s die onze werkzaamheden met zich meebrengen te beperken, worden er werkplekinspecties en toolboxmeetings georganiseerd. Het bewustzijn van onze medewerkers wordt hiermee extra gestimuleerd. Daarnaast zorgen we voor continuïteit in onze branche door het bieden van stagemogelijkheden aan jonge vakmensen.

 

Duurzaamheid

DID kiest bewust voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Naast het streven naar winst, nemen wij onze verantwoordelijkheid voor de effecten van onze bedrijfsactiviteiten op mens en milieu. We vinden het erg belangrijk om bij te dragen aan duurzaamheid. Zo is ons beleid erop gericht dat we op een spaarzame wijze met grondstoffen omgaan. Onderdeel hiervan is bijvoorbeeld onze zorgvuldige manier van afvalscheiding. Waar mogelijk werken we samen met leveranciers die ditzelfde beleid voeren. Daarnaast zijn onze processen zo effectief mogelijk ingericht aan de hand van het LEAN-principe. Zo kunnen we waarborgen dat onze interieurs voldoen aan de gewenste duurzaamheidseisen.