VERRASSENDE EN SUCCESVOLLE INTERIEURPROJECTEN VOOR EN DOOR ONDERSCHEIDENDE MENSEN

The Cloud Club Eindhoven Airport

De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest met de voorbereiding en verbouwing van The Cloud Club. Het restaurant is gevestigd op Eindhoven Airport achter de douane en biedt de mogelijkheid voor reizigers om nog even iets te drinken of een hapje te eten voordat zij het vliegtuig in stappen.
 

'GOOD VIBES ONLY'

Dat is waar het concept voor staat! De positieve vibe is doorvertaald naar het interieur waar veel verschillende materialen en kleuren in zijn verwerkt. Door de losstaande 'foodkramen' wordt de bezoeker verrast en ontstaat er een vrije flow. Ondanks de losse elementen vormt het een mooi geheel en is er voor iedereen een fijne plek te vinden.

Alles in 1

Wij als DID zijn bereid om complete turn-key projecten te managen. Voor The Cloud Club hebben we naast het interieurwerk (waaronder diverse counters, kassameubels, ombouw wandkoelingen, condimentenkarren etc.) hebben we ook het tegelwerk en de signage verzorgd. Met dank aan onze onderaannemers kunnen wij onze klant helemaal ontzorgen. Wij zijn super trots op deze samenwerking en natuurlijk het eindresultaat!

In opdracht van Vermaat
Concept door Creneau International