INTERIEUR | ONTWERP | REALISATIE | TURN-KEY

Restaurant Wils Amsterdam

Restaurant Wils: het eindresultaat van een zeer prettige samenwerking. Wij zijn trots dat we hieraan bij mochten dragen en het gevoel van Wils terug hebben kunnen brengen in het interieur. 

 

Interieurelementen 

De gasten bij Wils kunnen lunchen of dineren aan de open keuken, de bar of aan tafel. Om deze optimale beleving te creëren is de open sfeer doorgetrokken in de interieurelementen. Wij waren o.a. verantwoordelijk voor de projectleiding en het vervaardigen en monteren van verschillende barren, workstations, kasten, banken en private dining.  

 

Het verhaal van Wils

Restaurant Wils is te vinden op de derde verdieping van het Move Mobility Experience Center, het gebouw aan de zuidzijde van het Stadionplein in Amsterdam. Bij Restaurant Wils wordt een ode gebracht aan de ware oerkracht van alle keukens: vuur. De chefs koken vanuit de open keuken verfijnde gerechten en bakken dagelijks vers brood in de bakkerij.

 

In opdracht van Pon.

Tevens is all-day restaurant Madame Cyclette geopend op deze locatie. Ook bij dit restaurant waren wij verantwoordelijk voor het interieur. Bekijk hier de foto's van het eindresultaat.