VERRASSENDE EN SUCCESVOLLE INTERIEURPROJECTEN VOOR EN DOOR ONDERSCHEIDENDE MENSEN

Entree en receptie MAAS

De receptie van MAAS is een ontmoetingsplek. Een plek waar de gasten ontvangen worden en waar zowel de gasten als medewerkers kunnen genieten van een lekker kopje koffie of thee.

Entree en receptie

Je wordt ontvangen aan de nieuwe receptiebalie die door ons is ontworpen en gerealiseerd. In dezelfde ruimte staat ook de ‘Coffeestation’ en het ‘Treat’ meubel. Deze meubels komen uit onze Coffeestation lijn. De koffiemeubellijn hebben wij exclusief voor MAAS ontwikkeld en staat voor luxe en kwaliteit.

Custom made koffiemeubellijn ‘Coffeestation’

De Coffeestations zijn beschikbaar in verschillende afmetingen, waaronder M en L, ook wel Exclusieve lijn genoemd. Daarnaast is de achterwand aan te passen in lijn met het (koffie)merk d.m.v. een visual. Tevens zijn er een aantal extra’s beschikbaar die perfect bij het meubel passen. Denk daarbij een aan een extra condimentenmeubel, afvalmeubel, menubord en statafel. Zo is het voor de klant mogelijk om de koffieopstelling zelf samen te stellen en uit te breiden.

Meer koffiemeubellijnen

Naast de Coffeestations hebben wij een ‘Premium, ‘Single’ en ‘Standard’ lijn ontworpen voor MAAS. Deze meubels zijn exclusief beschikbaar voor de klanten van MAAS en ook uit te breiden met verschillende extra’s.

Ben jij op zoek naar een leverancier voor (specifieke) koffiemeubels of wil jij een eigen lijn ontwikkelen om een totale koffieopstelling aan te kunnen bieden? Neem dan contact met ons op!