« »
Bekijk meer referenties »

Horeca

Hotels, cafťs, restaurants, brasseriŽn, catering, leisure en entertainment zijn omgevingen waarin gasten en professioneel gastheerschap centraal staan: Hospitality.

Het zijn omgevingen van en voor mensen. Gastheerschap, efficiŽntie en beleving dienen bij te dragen aan een postieve herinnering en aan de loyaliteit van klanten en medewerkers.

Daarom starten wij elk project met ons grondig te verdiepen in de wereld van de klant, de beoogde kwaliteit wordt benoemd en in beeld gebracht. Daarnaast worden logistieke analyses gemaakt. Hierin worden meteen zaken als budget, de ruimtelijke situatie - kwaliteiten en kansen-, planning, regelgeving en exploitatieaspecten betrokken. Hierbij combineren wij creativiteit met effectiviteit.

In deze fase besteden wij aandacht aan het concept, de indelingen, vormgeving, sfeer en materiaalkeuzes.

Het resultaat: maatwerk interieurs met een ziel, die aan gasten een doordachte beleving geven en die voor medewerkers het 'eigen en effectieve gereedschap' zijn om hun gastheerschap te etaleren. Een interieur waarin niet alleen u, maar vooral ook uw gasten en medewerkers zich thuisvoelen.

« Naar het conceptoverzicht

Horeca gerelateerde referenties

Concepten per branche

Website door Buro TARGET