INTERIEUR | ONTWERP | REALISATIE | TURN-KEY

Veiligheid voorop!


Veiligheid, gezondheid en milieu zijn topprioriteit bij DID. Samen zorgen we ervoor dat gevaren en risico’s zo veel mogelijk beperkt worden.

 

Toolboxmeetings

De werkzaamheden en handelingen die je dagelijks uitvoert gaan na een tijdje automatisch. Je denkt er minder over na en daardoor vergeet je soms dat bijvoorbeeld het werken met gereedschap best gevaarlijk kan zijn. Om het bewustzijn bij onze medewerkers te stimuleren organiseren wij iedere maand een toolboxmeeting. Tijdens dit specifieke werkoverleg gebruiken we de praktijkgerichte veiligheidsinstructiefilms van de Industriebox.

 

Industriebox

De Industriebox maakt het mogelijk om steeds weer een relevant thema onder de aandacht te brengen. De ene keer steken we de koppen bij elkaar en de andere keer volgen onze mensen de toolbox online; dit bestaat dan uit een video en vragen. Zo kunnen we efficiënt blijven werken en komen belangrijke onderwerpen zoals: persoonlijke beschermingsmiddelen, werken met handgereedschap, en afvalscheiding aan bod. Op deze manier blijft het thema veiligheid altijd actueel binnen onze organisatie en prioriteit voor onze medewerkers.

 

Ga terug naar het overzicht