VERRASSENDE EN SUCCESVOLLE INTERIEURPROJECTEN VOOR EN DOOR ONDERSCHEIDENDE MENSEN

Totaaloplossing voor interieur in horecazaken


Ja dit is het! Dit is het perfecte pand voor jouw onderneming, dé nieuwe horecazaak waar je altijd van gedroomd hebt. Maar nu? Waar moet je beginnen? Waar moet je allemaal aan denken? En hoe kun je de grootste omzet genereren?
 

Begin bij de basis

Vaak zit je al vol met ideeën en weet je precies hoe je het wilt hebben, maar om het goed te doen moet je terug naar de basis. Zijn alle vergunningen geregeld? Wat is de capaciteit van het pand en hoeveel zitplaatsen wil je creëren? Waar komt de keuken? Op zulke vragen heb je waarschijnlijk al snel een antwoord, maar zijn het ook de beste oplossingen?  
 

Ontwerptraject

Wanneer het plan duidelijk is moet dit omgezet worden naar een ontwerp. Heb je al een idee hoe jouw zaak eruit moet komen zien, of misschien helemaal niet? Dan komen wij in beeld… Onze ontwerpers denken namelijk graag met je mee om slimme oplossingen toe te passen en de ruimte zo optimaal mogelijk in te richten. Er wordt kritisch gekeken naar de juiste routing, materiaal- en kleurkeuze, waarna een passend ontwerp tot stand komt.
 

Vervolg stappen

Nadat het ontwerp naar tevredenheid staat moet in kaart worden gebracht welke werkzaamheden er allemaal plaats moeten vinden. Moet het plafond verlaagd worden? Extra leidingen gelegd worden? Of moeten er nog meer bouwkundige werkzaamheden uitgevoerd worden? Wanneer dat allemaal bekend en geregeld is moeten de interieuronderdelen vervaardigd worden en vervolgens op locatie geplaatst worden.
 

Totale ontzorging

Zoals je ziet is het een groot traject, maar dit proces willen we graag met je doorlopen. Wij zorgen ervoor dat het project sleutel klaar opgeleverd wordt. Met ons grote netwerk zorgen we ervoor dat de onderaannemers en toeleveranciers het werk goed doen, zodat wij uiteindelijk het gehele pand kunnen voorzien van een nieuw interieur. Als we weer een tevreden klant aan ons lijstje toe kunnen voegen is onze missie geslaagd.

Herken je je in bovenstaande situatie of heb je al een plan, maar loop je vast? Neem gerust contact met ons op. Dan kijken we samen naar de beste oplossing.

 

Ga terug naar het overzicht