INTERIEUR | ONTWERP | REALISATIE | TURN-KEY

Restaurant Wils en Madame Cyclette zijn geopend!


Onlangs hebben we in opdracht van Pon twee prachtige restaurants gerealiseerd. Restaurant Wils en Madame Cyclette zijn te vinden in het Move Mobility Experience Center aan het Stadionplein in Amsterdam en hebben ieder een uniek karakter.
 

Restaurant Wils

Bij Restaurant Wils wordt er een ode gebracht aan de ware oerkracht van alle keukens: vuur. De chefs koken vanuit de open keuken verfijnde gerechten en bakken dagelijk vers brood in de bakkerij. 

Wat dit restaurant zo bijzonder maakt is dat je hier kunt genieten van gerechten met sterrenkwaliteit, maar dan in een ongedwongen sfeer. Het interieur sluit hierbij naadloos aan en laat je helemaal thuis voelen.
 

Madame Cyclette

Bij all-day restaurant Madame Cyclette ben je aan het juiste adres voor een goede kop koffie met huisgemaakt bananenbrood, blijf je lekker zitten tijdens de lunch en sluit je de dag af met een van de heerlijke diner gerechten. 

De vrolijke sfeer wordt benadrukt door de frisse kleuren in het interieur en hierdoor wil je er het liefste de hele dag blijven hangen. 


Bekijk het eindresultaat van beide restaurants door op de links te klikken.

 

Ga terug naar het overzicht