INTERIEUR | ONTWERP | REALISATIE | TURN-KEY

Inspirerend InnovationLAB


Wie dit jaar de moeite heeft genomen de Horecava te bezoeken, zal blij verrast zijn geweest met de invulling van het InnovationLAB. Diverse (food)concepten presenteerden zich aan het publiek in sfeervolle setting, mede mogelijk gemaakt door DID interieurmakers.


Modulair interieursysteem

Door een vernieuwend modulair interieursysteem, waaraan klantspecifieke en herkenbare signings worden gekoppeld, ontstaat iedere keer een eigen look en feel. Een slimme manier van denken in interieuroplossingen is vertaald naar functionaliteit, betaalbaarheid en flexibiliteit. Logische en strakke inpassingen van apparatuur zorgen mede voor een optimale uitstraling en beleving.


Hoe werkt het?

Samen met opdrachtgever(s) wordt een opstelling gekozen, die past in een specifieke ruimte. De flexibiliteit zit in het ontwerp, die als de behoefte is gewijzigd na verloop van tijd eenvoudig kan opschalen naar een aangepaste en gewenste invulling.

Tevens is er flexibiliteit in de uitstraling van de meubels mogelijk. Als de opdrachtgever kiest voor een andere huisstijl of er behoefte is aan andere materialen of design kan dit zeer eenvoudig worden doorgevoerd.

Een ander onderdeel van het concept is de mogelijkheid van financiering. Opdrachtgevers kunnen kiezen uit koop of leasen van het unieke meubel. Op deze wijze kan DID interieurmakers iedere opdrachtgever bedienen, zowel de starter als grotere filiaalconstructie bedrijven.


We komen graag met je in contact.

Voor vrijblijvende informatie neem gerust contact met ons op via 0493-820110.
Of rechtstreeks met Hans Dirks: hans@didinterieurmakers.nl

 

Ga terug naar het overzicht