VERRASSENDE EN SUCCESVOLLE INTERIEURPROJECTEN VOOR EN DOOR ONDERSCHEIDENDE MENSEN

DID is Maikel


‘De klant kunnen verrassen en laten zien wat er allemaal mogelijk is in de betreffende ruimte; dat vind ik het leukste’.

Ruim 3,5 jaar geleden is Maikel, direct na zijn studie, begonnen op onze ontwerpafdeling. Hij heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld en heeft veel materialenkennis opgedaan. Wat hij vooral heeft geleerd is om in een korte periode een doordacht concept neer te zetten. Het verhaal achter het concept brengt hij over naar de klant en op deze manier overtuigt hij de opdrachtgever van zijn ideeën.

Het leuke is dat alles mogelijk is, omdat de maatwerk interieurelementen geproduceerd worden in onze eigen werkplaats. ‘Hierdoor kan ik mijn creativiteit volledig los laten en vervolgens zie ik mijn ontwerp tot leven komen in de werkplaats, dat vind ik heel gaaf’. Doordat er zo veel verschillende soorten projecten lopen is het werk van Maikel erg afwisselend. De ene keer ontwerpt hij een pantry en de andere keer een geheel restaurant van 2 verdiepingen.

‘Iedereen denkt mee om tot de beste oplossing te komen en daardoor is er veel persoonlijk contact en een gemoedelijke sfeer’.

 

Ga terug naar het overzicht