VERRASSENDE EN SUCCESVOLLE INTERIEURPROJECTEN VOOR EN DOOR ONDERSCHEIDENDE MENSEN

Het gebruik van duurzame materialen


Door gebruik te maken van duurzame oplossingen creëren we kansen om het milieu te verbeteren. Wij kiezen ervoor om de materialen zo hoogwaardig mogelijk en maximaal te gebruiken/hergebruiken. Door middel van het circulair bouwen gaan we bewust om met producten en kunnen we meer en beter recyclen.
 

Spaanplaat

Wij verwerken veel hout en daarbij maken we vaak gebruik van spaanplaat. Spaanplaat wordt gemaakt van houtafval. Dit wordt gesorteerd op kwaliteit en vervolgens door middel van de houtrecyclinginstallaties verkleind tot houtsnippers. De hoogwaardige houtfractie, A-hout, wordt toegepast als secundaire grondstof voor de fabricage van spaanplaat. Wanneer deze platen gereed zijn voor gebruik, worden ze geleverd door onze leveranciers. Nu kunnen onze medewerkers de platen op maat zagen en hiermee wordt uw maatwerk meubilair gerealiseerd.

Wanneer het tijd is voor vernieuwing, is de spaanplaat weer opnieuw te recyclen. Daardoor blijft de materiaalkring gesloten. Zo streven wij naar een duurzame maatschappij.

 

Ga terug naar het overzicht